Szolgáltatásaink

Felmérjük otthonát

Akár konyha tervezéssel, akár felújítással kapcsolatban keresne meg minket, a munka elkezdéséhez szükségünk van az érintett terület meglévő alaprajzára. Amennyiben nem rendelkezik vele, csapatunk helyszíni felméréssel elkészíti Ön számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Személyes találkozás alkalmával átbeszéljük az igényeit

A személyes találkozás nem csak azért fontos, hogy a megfelelő kialakítású konyhát vagy bútor elemet készítsünk el Önnek, de fontos, hogy a megrendelő megismerésével otthonossá is tegyük a teret. A folyamatos konzultációk segítenek abban, hogy a megrendelő végeredményben azt a tervezést és kivitelezést kapja, ami számára a legmegfelelőbb.

Kivitelezés

A kiválasztott tervek és az elfogadott árajánlat után megrendeljük a termékeket. Ez általában 2-4 hetet szokott igénybe venni. Miután beérkeztek az Ön számára gyártott bútorelemek, sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink teljes körű kivitelezést biztosítanak:
nem csak az asztalos munkákat, de a felmerülő gépészeti- és elektromos kivitelezést is meg tudjuk oldani. A sikeres közös munka végén kulcsrakész állapotban veheti át új otthonát!

Szolgáltatásaink