Fények varázsa
Elegancia, Stílus és Minőség mindenek felett
Időt álló kialakítás
Elegancia, Stílus és Minőség mindenek felett
Letisztult design
Elegancia, Stílus és Minőség mindenek felett
Színek
Elegancia, Stílus és Minőség mindenek felett
Previous slide
Next slide

Valami igazán különlegesre vágyik?

Újdonságok – KONYHA STÚDIÓ

Számos családi ház és polgári lakás konyháját és nappaliját csináljuk párhuzamosan, így a modern és a klasszikus projektek is egyaránt szerepet kapnak. Nem csak a fővárosban és vidéken, de Európában is készülnek projekjeink. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk megvalósítani az elképzeléseit.

VELÜNK TÖRTÉNT

30 éves múlttal rendelkező cégünk számos mérföldkövet ért már el. Ügyfeleink között megtalálhatóak szállodák, teljes lakóparkok, diplomáciai rezidenciák, magánházak, lakások egyaránt. Részt vettünk kiállításokon, hogy megmutassuk elképzeléseinket egy valóban funkcionális konyháról. Járunk a nemzetközi vásárokon, hogy elhozzuk önöknek a legújabb trendeket és innovációkat, hogy mindig a legújabb és legmodernebb megoldásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Miért minket válasszon?

A Hacienda konyhastúdió óriási előnye, hogy kiemelkedő minőségű konyhák széles skáláját kínálja a magyarországi piacon. A cég törekvése, hogy minden egyes vevőjének egyedi igényeit és stílusát maximálisan kielégítse. Figyelembe vesszük az aktuális és a hosszú távú trendeket, biztosítva a kiváló minőségű, divatos és praktikus konyhai berendezéseket. A Hacienda konyhastúdió kiváló ügyfélszolgálatot és szakértői tanácsadást nyújt, amely segíti a vásárlókat a legmegfelelőbb konyhai megoldások kiválasztásában. A cég innovációra és technológiai fejlesztésre helyezi a hangsúlyt, így minden konyhatervezés modern és funkcionális, miközben a személyes preferenciákra és igényekre is nagy gondot fordítunk.
A Hacienda konyhastúdió kiváló választás minden olyan vevő számára, aki prémium minőségű, stílusos és praktikus konyhát keres a magyarországi piacon.

Konyha Stúdió