Hírek

A Hacienda értékesítő kollégát keres csapatába

2016.06.13.

Lakástextil részlegünkbe, függönyözéshez értő értékesítő kollégát keresünk.

 

Feladatok

 • Komplett függönyözés, tanácsadással, helyszíni felméréssel és installálással
 • Megrendelések lebonyolítása

 

Elvárások

 • Függönyözési tapasztalat
 • Jó kommunikációs készség; kreatív, dinamikus személyiség
 • Önálló munkavégzés
 • Értékesítői gyakorlat
 • B kategóriás jogosítvány
 • Kiemelkedő kapcsolatteremtő és kommunikációs képesség
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeret

 

Előny

 • Társalgási szintű angol nyelvtudás
 • Lakberendezői végzettség

 

Jelentkezés

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, a fizetési igény megjelölésével valamint referenciákkal lehet a konyha@hacienda.hu e-mail címen.

Újdonságok a bemutatóteremben!

2015.06.23.

Olasz muranoi, szájjal fújt és kézzel díszített üveg csillárok és asztali lámpák érkeztek üzletünkbe. Az összetéveszthetetlen stílusú és minőségű világítótestek minden részlete eredeti olasz, megmunkálása pedig a velencei mesterek keze munkáját dicséri.

További modellek bemutatótermünkben rendelhetők!

Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők

Válassza ki az Önnek tökéletes napellenzőt!

2015.06.01.

Megérkezett a napsütés, de még nem késő megrendelni napellenzőit! Amit kínálunk: napernyők, napellenzők, árnyékoló ponyvák, napvitorlák.

Nálunk megvásárolhatja egyedi igényei szerint kialakított napellenzőit, melyeket akár a Sattler cég ponyváival az Ön egyedi méreteire elkészítünk. Óriási szín és anyagválaszték, egyedi forma megoldások. Akár motorizált kivitelben szél és fényérzékelős változatban is.

Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők Napellenzők

Már kapható a Paolo Pininfarina által tervezett új OLA 25 konyhabútor

2015.04.01.

A világszerte elismert formatervező, Paolo Pininfarina a prémium olasz márkával, a Snadeiróval folytatott együttműködés eredményeképpen létrehozta az új, limitált kiadású OLA 25 konyha modellt. A különleges darabokkal a tervező az édesapja, Sergio Pininfarina járműiparban elért sikereinek szeretett volna tisztelegni azzal, hogy olyan konyhát tervezett, ami az általa létrehozott Ferrari designhoz a lehető legközelebb áll. Olvassa el a neves formatervezővel készült interjút, és ha kedvet kap az OLA konyha világához, látogasson el a Hacienda Lakásstúdióba, ahol az OLA 25 mellett a Snaidero teljes kínálatából választhat kedvére!

Az interjút itt olvashatja.

Paolo Pininfarina

A Midj széke főszerepet kapott a Sanremo Fesztiválon

2015.03.30.

A Sanremo Fesztivál ismét a Midj designstúdiót választotta partneréül: a fehér bőr és króm ötvözésével készült Avenue szék főszerepet kapott ugyanis a Marta & Gianluca humorista showban, és olyan hírességek foglaltak benne helyet, mint Rocio Munoz Morales vagy Carlo Conti. Az Avenue szék dinamikus design-ja tökéletesen támogatta a show pörgő ritmusát.

Az Olaszország Friuli régiójában található, húsz éves múltra visszatekintő Midj a magas minőségű székek és asztalok gyártásának specialistája. Világszerte a modern top designt képviseli – nagy sikerrel –, termékeikben a modern anyagok használata a jellemző, így szívesen nyúlnak a bőr, a szövet, a műanyag és a fém anyagokhoz egyaránt.

Budapesten például a Radisson Park Inn hotel rendezte be bárját Midj bárszékekkel, valamint a Váci utcai Anna kávézó is a gyár termékeit választotta. Válasszon Ön is otthonába a kollekció kínálatából, rendelje meg üzletünkben, ahol ezen kis ízelítőn túl a gyár teljes kínálatából választhat.

Midj@Sanremo Fesztivál

Midj Budapesten

Midj székei Budapesten

md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001 md001

Királynői elegancia

2014.12.22.

Szeretne egy olyan fotelt, amely a Miss World 2014 versenyen a szépségkirálynő trónusául szolgált?

A királynői eleganciát képviselő bútordarab, valamint a hozzá tartozó ülőgarnitúra már megrendelhető üzletünkben, válassza ki az Önnek leginkább tetsző színkombinációt!
Ezúton is gratulálunk Kulcsár Edina előkelő második helyezéséhez!

királynői elegancia

királynői elegancia

Luxus és elegancia Roberto Cavalli tapétáival

2014.12.11.

A Hacienda Lakásstúdió portfóliójában november végétől elérhetővé váltak a híres tervező és divatdiktátor, Roberto Cavalli által megálmodott tapéták, melyek egytől-egyig a luxust és eleganciát tükrözik.

A Roberto Cavalli által tervezett lakberendezési kiegészítőket nem lehet más tervezők munkáival összetéveszteni. Aki a világszerte ismert iparművész és divattervező által tervezett luxusterméket vásárol, egy egyedi és különleges stílust választ.

Minden általa tervezett termékhez magas minőség tartozik, melyhez elengedhetetlen az állandó ellenőrzés, a megbízható gyártó partnerek, mert csak így kerülhet ki tökéletes áru a tervező kezéből.

Tekintse meg a Roberto Cavalli tapétákat!

A Hacienda Lakásstúdió a pénzügyileg legstabilabb hazai cégek közé tartozik

2014.07.15.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Ez alapján a Hacienda Lakásstúdió tulajdonosa, a minD Kft. a magyar cégek azon 0,63%-ába tartozik, akikkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

„Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony”- nyilatkozta Dr. Várkonyi Miklós, a minD Kft. ügyvezetője. „Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon”- nyilatkozta az ügyvezető.

Bisnode

A mindD Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy a velük való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

„Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a minD Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak”- zárta nyilatkozatát Dr. Várkonyi Miklós.