A minD Kft.-Hacienda Lakásstúdió alakulása: 1994 óta végez belsőépítészeti és lakberendezési munkákat, tervezi külképviseletek, rezidenciák, szállodák, bankok, irodák, villák és magánlakások belső tereit, amihez a bútorokat és berendezési tárgyakat több mint háromszáz magyar, olasz és spanyol gyártó termékeiből válogatja össze, de vannak német, angol és francia beszállítói is. Terveznek klasszikus és design bútorokkal berendezett tereket egyaránt.

Filozófiájuk:
„A fizetőképes kereslet csúcsait vedd célba, és ehhez folyamatosan kutass olyan termékek után, amelyek felkeltik és kielégítik a legmagasabb szintű igényeket is. Legvégül úgyis a vevő dönt. A mi feladatunk mindent megtenni annak érdekében, hogy döntésével és a Hacienda munkájával a későbbiekben is maximálisan elégedett legyen.”

A legjobb olasz, spanyol, német és francia gyártók termékeit, a klasszikustól a modernen át, egészen az extrém design darabokig kínáljuk Önnek. Valami igazán különlegesre vágyik? Tekintse meg ízelítőnket, majd térjen be hozzánk, ahol szakértő kollégáink rendelkezésére állnak a megfelelő bútor kiválasztásában, mely hosszú ideig otthona díszeként pompázik majd. Elegancia, minőség és stílus mindenek felett.

outlet corner Outlet corner
bútor Bútor
konyhabútor Konyha
fürdőszoba bútor Fürdő
világítás, Lámpák Világítás
lakástextil Lakástextil